به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین اسدی، در سلسله نشست های بزم اندیشه در جمع طلاب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با بیان اینکه نهضت هايي كه در طول تاريخ رخ داده بر پایه رشد اقتصادي، فراهم کردن آزادي و از بين بردن فاصله هاي طبقاتي بوده است، اظهار داشت: در قرن 17 انقلاب فرانسه با شعار مبارزه با ديكتاتوري و استبداد آغاز و الگويي براي مردم اروپا شد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب های رخ داده در اروپا برای مقابله با مذهب بوده است، گفت: در آسياي ميانه در سال 17-1916 نیز حركتي با هدف بهبود اقتصادی رخ داد اما شعار آن «مذهب عامل عقب ماندگي است» بود.
معاون بازرسی آستان قدس رضوی با اشاره به انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل(ره) و نامه آن بزرگوار به گورباچف ابراز داشت: بعد از فروپاشی شوروی و برکناری گورباچف، نامه امام خمینی (ره) تفسیر و تعبیر شد و این نشان از بصیرت و هوشیاری امام در مسایل زمانه خود بود.
حجت الاسلام و المسلمین اسدی با اشاره به شعار «قولوا لا إله إلا الله تفلحوا» پیامبر اسلام(ص)، این شعار را در مقابل بتي به نام نفس دانست و افزود: اولين قدم براي انسان خداخواه اين است كه بت وجودي خود را از قلب خویش بيرون كند تا دل او به نور ایمان روشن شود.
وی با بیان اینکه امام راحل توانست با همين شعار، انقلاب ايجاد كند، گفت: در انقلاب های پیشین مذهب را عامل عقب ماندگي می دانستند اما امام خمینی(ره) با برپایی انقلاب اسلامی، تمام تفکرات این انقلاب ها را درهم شكست.
حجت الاسلام و المسلمین اسدی در ادامه سه محور مبارزه امام راحل را برشمرد و افزود: مبارزه با دربار شاهنشاهي، مبارزه با استبداد و ايجاد حكومت اسلامي این سه محور مهم مبارزات امام و انقلاب بود.
وی با اشاره به اینکه همه سخنان امام خمینی(ره) رنگ خدايي داشت، اظهار داشت: در پیام آن بزرگوار در جریان فتح خرمشهر و دیگر جریانات انقلاب به وضوح می توان به این نکته پی برد که امام راحل(ره) همه جریانات و اتفاقات انقلاب را امری خدایی می دانست.
سلسله نشست های بزم اندیشه به همت دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان در ایام ارتحال امام خمینی(ره) و سالروز قیام 15 خرداد در مدارس علمیه در حال برگزاری است.
نظر شما